Krusis

Kdo chce mít domov, ten si obvykle musí koupit svoji nemovitost. Protože ne každému je přáno, aby ji od někoho získal. A k tomu je třeba moře peněz.

Lákavá, vzrušující, ale i uklidňující zároveň


Feng šuej ložnice by měla být velice lákavá. Musí ve vás vyvolávat příjemný, ale i vzrušující pocit. Postel v takové ložnici musí být přiražená čelem ke zdi, s přístupem z obou stran. V pokoji by neměli být žádné rostliny, televize, ani sportovní náčiní. Když půjdete spát, dejte si pozor, aby nikde v pokoji nezůstali žádné otevřené dveře, a to ani od skříně. Možná se vám to všechno zdá zbytečné, ale máte-li problémy se spánkem, v pracovním, či milostném životě, může to být zapříčiněno právě špatným postavením nábytku a tím pádem narušení proudění energií. Již staří Číňané se řídili těmito zásadami a dnes se k jejich vědění obrací stále více a více lidí.

Pohotovější život díky čínskému moudru

V dnešní době, plné spěchu a stresu, je feng šuej jedním z nástrojů, jak žít pohodlnější život. Proudění energie vody a větru může náš život ovlivňovat pozitivně i negativně. Je jen na nás, jak jim to dovolíme. Zjistěte, jak má správně ložnice vypadat, a uvidíte, že se kvalita vašeho spánku i celého živote, obratem zlepší.

Nezařazené